Samenstel van machines

Samenstel van machines

Wanneer het voorkomt dat afzonderlijke machines of installaties een wisselwerking hebben in het productieproces, dan moet er worden gecontroleerd of de combinatie een “samenstel van machines” vormt. Dit is hoe het wordt ook wordt geformuleerd in de Machinerichtlijn.

Als dit het geval is, dan moet het samenstel van machines worden onderworpen aan een nieuw conformiteitsbeoordelingsproces.

Een doolhof van mogelijkheden waar we u in begeleiden en helpen. Zo maakt u uiteindelijk de juiste beslissingen in overeenstemming met de normen en de wet.

Wanneer het adviseringstraject tot een eind komt, ontvangt u een document met daarin het beslissingsproces en het resultaat ervan.

U profiteert van de volgende voordelen wanneer u deze dienst afneemt:

  • Ervaren experts op het gebied van machineveiligheid helpen u bij het betrouwbaar beoordelen van het samenstel van machines.
  • U profiteert van een beoordeling in overeenstemming met alle wettelijke vereisten en rechtszekerheid met betrekking tot de vraag of de koppeling onder de definitie “samenstel van machines” valt overeenkomstig de voorschriften van de Machinerichtlijn.

Welke diensten bieden wij aan rondom de beoordeling voor samenstel van machines:

  • Onderzoek van met elkaar in wisselwerking staande machines voor het koppelen (samenvoegen van machines) zoals gedefinieerd in de Machinerichtlijn.
  • Rapport over de beoordeling voor samenvoegen van machines.
  • Hulp bij het uitvoeren van het conformiteitsbeoordelingsproces.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Vul het onderstaande formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox. Daarnaast ontvangt u maandelijks aanvullende informatie.

BEL MIJ

Wij nemen telefonisch contact met u op.

Webdevelopment by Oil4.