Sistema berekening

Sistema berekening

Snel en betrouwbaar bepalen of de geplande veiligheidsmaatregelen voldoen aan de in norm EN ISO 13849-1 gestelde eisen

Dat is wat er met de berekening in Sistema kan worden bepaald. Binnen Euchner, More than Safety maken we gebruik van de Sistema software van de Duitse beroepsvereniging voor werkgevers, het Institut für Arbeitsschutz (IFA).

Er moet worden gecontroleerd of de voor de machine geplande veiligheidsfuncties het vereiste veiligheidsniveau bereiken.

Machineveiligheid eenvoudig berekenen

Wat Sistema doet is het de opbouw simuleren van de veiligheidscomponenten van de machine op basis van constructies die vooraf zijn gedefinieerd. Vervolgens wordt het behaalde prestatieniveau berekend.

Het veiligheidsconcept is geverifieerd en stemt overeen met de specificaties in de normen indien aan het vereiste, uit de risicobeoordeling voortvloeiende prestatieniveau, is voldaan.

Wat zijn de voordelen van de berekeningen in Sistema?

  • U ontvangt een beoordeling die betrouwbaar is en die aangeeft of de geplande veiligheidsmaatregelen voldoen aan de eisen die zijn vastgelegd in de EN ISO 13849-1.
  • Een betrouwbare partner die als zeer ervaren gebruiker van Sistema mag worden gezien.

Welke diensten bieden we aan rondom Sistema berekening?

  • Wij controleren de geplande maatregelen aan de hand van het veiligheidsconcept die overeenkomt met de EN ISO 13849-1 norm.
  • Resultaten die duidelijk gedocumenteerd en betrouwbaar zijn.
  • Verificatie met behulp van de berekening met SISTEMA, waarbij de uit de risicobeoordeling voortvloeiende veiligheidsfuncties in de softwarestructuur worden ingevoerd.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Vul het onderstaande formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox. Daarnaast ontvangt u maandelijks aanvullende informatie.

BEL MIJ

Wij nemen telefonisch contact met u op.

Webdevelopment by Oil4.